POWDER-COATED ALUMINUM FRAME
Reddington 6-Piece Set Furniture Sectional Living Room Sofa.
TIME FOR A NEW SPEAKER?
Bring The Best Experience Home With A Speaker From Marshall.
HIGH STRENGTH AND DURABLE
Buy The Best Tourist Equipment For An Excellent Holiday.

TOP CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Ливия

Лівія - столовий сорт винограду надранніх терміну дозрівання. Коронка молодого втечі світло-зелена, без опушення. Перший лист практично цілісний, інші - п'ятилопатеве, середньо-розсічені. Черешковая виїмка відкрита. Однорічний визрів втеча світло-коричневого кольору. Квітка двостатеві. Гроно велика, довжиною 25 см і більше, циліндрична, середньо-пухка. Деякі грона гіллясті. Ягода в грона - від овальної до яйцевидної форми. Довжина ягоди 28 мм і більше, ширина 18-20 мм. Забарвлення ягоди - рожевий.М'якоть м'ясисто-соковита, з мускатним ароматом і високим сахаронакопленіем. Шкірочка при їжі не відчувається. У ягодах 1-3 насінини, легко відділяються від м'якоті. Гібридна форма Лівія має великі грона з великими рожевими ягодами, з яскраво вираженим мускатним ароматом, що зберігається в ягоді після дозрівання до 30 днів. Ягода оїдіумом практично не уражається. Кореневласні насадження сильнорослі.Осіннє забарвлення листя починається з пожовтіння країв. Визрівання однорічних пагонів повне, при перевантаженні врожаєм - 70-80%. Обрізка плодоносних лоз - на 2-6 нирок. Вегетаційний період від початку розпускання бруньок до знімною зрілості ягід 105 - 110 днів. Стійкість Лівії до мілдью, оїдіуму - 3,5 - 4 бали, необхідна профілактична обробка фунгіцидами (тилт - 250, ридоміл). Морозостійкість до - 21 ° С.

Академік

60
Академік - столовий сорт винограду раннього терміну дозрівання. Сорт винограду Академік з часу свого народження пережив кілька змін назв, що вносить деяку плутанину. Спочатку гібридна форма називалася Академік Авідзіба або спрощено Академік, на сортовипробування вона була передана під ім'ям Пам'яті Дженеева, а потім і воно було замінено на - Академічний К..Серед любителів сорт прижився під початковим скороченим - Академік, офіційне ж назва сорту Академічний К. Опис і основні характеристики: Кореневласні і щеплені кущі середньорослі, тип квітки двостатеві. Грона конічні, від середньої до пухкої структури, середньою масою близько 500-600гр.На молодих кущах часто спостерігається горошеніе і сильне осипання квіток перед цвітінням, з дорослішанням кущів картина значно поліпшується, якість зав'язування плодів стабілізується. Ягоди овально-видовжені або соскоподібні, темно-сині, середньою масою 8-10гр. Шкірочка середньої щільності, при їжі не відчувається, м'якоть щільна, хрустка, дуже хорошого гармонійного смаку. Ягоди рано фарбуються, повна забарвлення настає вже в перших числах серпня, сахаронакопленіе в цей час досягає 15-16% при кислотності 7-7,5г / л.Відмінний сортовий смак і прийнятне співвідношення цукор / кислота досягається тільки до 20-го серпня або навіть пізніше, в залежності від навантаження куща. На пагонах в основному по 2 суцвіття, родючість дуже висока, необхідно нормування врожаю. Лоза визріває добре, живці легко вкорінюються. Стійкість до основних хвороб підвищена, на рівні 3 балів. Ягоди стійкі до розтріскування. Зимостійкість близько 24С. До переваг сорти винограду Академік можна віднести високі смакові якості і хорошу товарність грон, до недоліків - періодичне горошеніе ягід в гронах, сильно виражену залежність терміну дозрівання від навантаження куща. Сорт краще вдається в регіонах з жарким кліматом. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Велес

55
Велес - безнасінний сорт винограду приватній селекції (Загорулько В.В., Україна), отриманий від схрещування сортів Софія і Русбол.Грозди очень крупные, средней массой 1219 г, отдельные грозди на мощных формировках и при нормировании кустов урожаем достигают 4 кг. Грозди ветвистые, удлиненные, иногда бесформенные, на длинной гребненожке, рыхлые. Ягоды массой 4,5-6 г, яйцевидные, ярко-розовые. Кожица тонкая, мякоть мясисто-сочная, во вкусе легкий приятный мускат. Класс бессемянности – IV. Сорт склонен к перегрузу урожаем, чего нельзя допускать ни в коем случае. Часто из-за перегруза гроздей у побегов редуцируется коронка и побеги притормаживают в росте. Требует обязательного, часто двукратного, нормирования кустов соцветиями. Вдалим агротехнічним прийомом є видалення нижньої частини грона перед цвітінням для рівномірного і якісного запилення і отримання товарних грон, а також поліпшення їх забарвлення. Також рекомендується видаляти частину грона щоб уникнути отримання надто великих грон, що може привести до проблем провідної системи гребеня грона. Сорт добре накопичує цукор.Чуйний на коротку обрізку. Так як має високу родючість нижніх нирок. Визрівання лози хороше. Сорт слабо стійкий до грибних хвороб. Схильний до розтріскування ягід. Вимагає укриття кущів на зиму. Використовується для споживання у свіжому вигляді, має ефектний товарний вигляд і хороший смак. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Руслан

50
Виноград "Руслан" - це рання форма, отримана в результаті схрещування сортів Подарунок Запоріжжю і Кубань. Визріває протягом 105-110 днів. Квіти двостатеві, добре запилюють. Ягоди темно-синього кольору, від великих до дуже великих, масою 14-16 г. М'якуш щільний, смак гармонійний з яскраво вираженими фруктовими тонами. Шкірочка ягід не відчувається при їжі. Гроно среднерихлая, конічна, великого чи середнього розміру. Допускається залишати на пагоні по два грона. На пагоні закладається до 3 суцвіть. Форма відрізняється високою врожайністю. Урожай дозріває на всіх пагонах одночасно і може тривалий час залишатися на кущах.Досить стійкий до мілдью, але уражається сірою гниллю та оїдіумом. Квітковий відрізняється підвищеною морозостійкістю, витримує -25 ° С. Посухостійкість невисока. Виноград використовують для отримання соку, столових, міцних, а іноді і десертних вин з сильним мускатним присмаком. Хороший сорт для споживання в свіжому вигляді. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Фуршетний

Грона циліндро-конічної форми, середньої щільності або щільні, вагою 600-1000 грам. Іноді маса однієї кисті може досягати до 2.5 кг. Ягода дуже велика, вся рівна в формі бочки. Маса однієї може досягати 20 грам. Іноді зустрічаються не запилені, дрібні ягідки, але це не псує загальний вигляд грона. М'якоть хрустка, з тонкою шкіркою. Розтріскування і загнивання не спостерігалося навіть у період сильних дощів, хоча чув від деяких виноградарів, що "порвало" ягоду. Можливо, це пов'язано з особливостями умов вирощування в конкретному випадку.Забарвлення ягід починається від червоно-фіолетового до темно-синього при повному дозріванні. Смак гармонійний з характерним сортовим нотками. На думку автора присутні тони недосушеного родзинок або шовковиці. Я ж помітив присмак стиглої сливи. Якщо не знімати урожай протягом тривалого часу спостерігалося погіршення смакових якостей, однак це лише моя практика. Що стосується товарних якостей, то тут все на висоті, виноград відмінно транспортується і користується хорошим попитом на ринку. Якби раніше дозрівав, тоді і ціна могла бути вище за 1 кг. А поки за цими параметрами його обходить Руслан, яких дозріває днів на десять раніше.Кущі мають велику силу росту. Лоза визріває добре по всій довжині пагона. Живці вкорінюються відмінно. Стійкість до мілдью і оїдіуму на рівні 3 балів, до сірої гнилі стійкий середньо. Морозостійкість до -23 ° С. За сукупністю характеристик ставитися до комплексно-стійким сортам або формам винограду.

Ландиш

55
Срок созревания средний и составляет 125-135 дней от момента распусканию почек (Вегетационный период). В условиях юга Украины полное созревание ягод приходится на вторую декаду августа. Кусты очень сильнорослый, требуют формировка уже в первые года жизни, это связано с большим трансгрессивным эффектом. Лоза вызревает удовлетворительно.Гроздь очень крупные, цилиндроконической формы, средней плотности или рыхлые, средней массой 800-1500 грамм, товарного вида.Однако, существует недостаток возможного осыпанию цветков перед цветением из-за сильных дождей или града, что способствует потере товарного вида. Немного помочь может прищипывание побегов, а также применение препаратов Да-6 или ФХФ. Ягода очень крупная овальная, немного сердцевидная, иногда вытянутая, весом 10-16 грамм, солнечного желтого цвета, який придает чувство спелости и привлекательности. Мякоть мясистые-сочная, нежная, но при длительном хранении становится и слегка водянистой. КОЖИЦА плотная, но легко съедаемая, осами и другими вредителями НЕ пробивается.По поводу вкуса винограда Ландыш нужно говорит отдельно, ведь это его главный козырь. Он одновременно и яркий и нежный с чувством определенной свежести. Это настоящий баланс Мускат, сладости и кислотности. Попробовав его один раз, понимаешь, что вкуснее винограда НЕ эл и начинаешь прощать ему все существующие недостатки.Урожайность хорошая, стабильно радует полноценным урожаем и хорошо тянет нагрузку. Повторного урожая не бывает из-за слабого образования Пасынков. Может долго висеть на кусту, при этом появляется особый аромат ландышей возле него. Правда мякоть слегка меняет свою консистенцию, становясь более жидкой. Имеет хорошие показатели длительного хранения в Специальных условиях.Устойчивость к серой гнили и оидиуму хорошая, к милдью - средняя. Желательна своевременная обработка системными препаратами. Морозостойкость -21 ° С по заявленным характеристикам автора, однако, как показала практика, виноград отлично выдерживает понижение температур до -25 ° С. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.
wood-portfolio-placeholder

Eames Plastic Side Chair

229
Consequat a scelerisque suspendisse vel et eget eu vitae adipiscing nibh scelerisque semper cum adipiscing facilisis adipiscing est accumsan lorem vestibulum. Aliquet mus a aptent ullam corper metus accumsan. Habitasse a purus nec ipsum a urna ac ullamcorper varius metus blandit posuere.
Читати далі

Classic wooden chair

299
Scelerisque facilisi rhoncus non faucibus parturient senectus lobortis a ullamcorper vestibulum mi nibh ultricies a parturient gravida a vestibulum leo sem in. Est cum torquent mi in scelerisque leo aptent per at vitae ante eleifend mollis adipiscing.
Читати далі

MOST POPULAR

Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
1.

Home Delivery.

The European languages.

2.

Order As a Gift.

Donec odio etiam sceles.

3.

High Quality.

Curabitur hac hac maece.

4.

Buy With Joy.

Ullamcorper magna nec.

FOR TRAVELERS
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Ливия

Лівія - столовий сорт винограду надранніх терміну дозрівання. Коронка молодого втечі світло-зелена, без опушення. Перший лист практично цілісний, інші - п'ятилопатеве, середньо-розсічені. Черешковая виїмка відкрита. Однорічний визрів втеча світло-коричневого кольору. Квітка двостатеві. Гроно велика, довжиною 25 см і більше, циліндрична, середньо-пухка. Деякі грона гіллясті. Ягода в грона - від овальної до яйцевидної форми. Довжина ягоди 28 мм і більше, ширина 18-20 мм. Забарвлення ягоди - рожевий.М'якоть м'ясисто-соковита, з мускатним ароматом і високим сахаронакопленіем. Шкірочка при їжі не відчувається. У ягодах 1-3 насінини, легко відділяються від м'якоті. Гібридна форма Лівія має великі грона з великими рожевими ягодами, з яскраво вираженим мускатним ароматом, що зберігається в ягоді після дозрівання до 30 днів. Ягода оїдіумом практично не уражається. Кореневласні насадження сильнорослі.Осіннє забарвлення листя починається з пожовтіння країв. Визрівання однорічних пагонів повне, при перевантаженні врожаєм - 70-80%. Обрізка плодоносних лоз - на 2-6 нирок. Вегетаційний період від початку розпускання бруньок до знімною зрілості ягід 105 - 110 днів. Стійкість Лівії до мілдью, оїдіуму - 3,5 - 4 бали, необхідна профілактична обробка фунгіцидами (тилт - 250, ридоміл). Морозостійкість до - 21 ° С.

Академік

60
Академік - столовий сорт винограду раннього терміну дозрівання. Сорт винограду Академік з часу свого народження пережив кілька змін назв, що вносить деяку плутанину. Спочатку гібридна форма називалася Академік Авідзіба або спрощено Академік, на сортовипробування вона була передана під ім'ям Пам'яті Дженеева, а потім і воно було замінено на - Академічний К..Серед любителів сорт прижився під початковим скороченим - Академік, офіційне ж назва сорту Академічний К. Опис і основні характеристики: Кореневласні і щеплені кущі середньорослі, тип квітки двостатеві. Грона конічні, від середньої до пухкої структури, середньою масою близько 500-600гр.На молодих кущах часто спостерігається горошеніе і сильне осипання квіток перед цвітінням, з дорослішанням кущів картина значно поліпшується, якість зав'язування плодів стабілізується. Ягоди овально-видовжені або соскоподібні, темно-сині, середньою масою 8-10гр. Шкірочка середньої щільності, при їжі не відчувається, м'якоть щільна, хрустка, дуже хорошого гармонійного смаку. Ягоди рано фарбуються, повна забарвлення настає вже в перших числах серпня, сахаронакопленіе в цей час досягає 15-16% при кислотності 7-7,5г / л.Відмінний сортовий смак і прийнятне співвідношення цукор / кислота досягається тільки до 20-го серпня або навіть пізніше, в залежності від навантаження куща. На пагонах в основному по 2 суцвіття, родючість дуже висока, необхідно нормування врожаю. Лоза визріває добре, живці легко вкорінюються. Стійкість до основних хвороб підвищена, на рівні 3 балів. Ягоди стійкі до розтріскування. Зимостійкість близько 24С. До переваг сорти винограду Академік можна віднести високі смакові якості і хорошу товарність грон, до недоліків - періодичне горошеніе ягід в гронах, сильно виражену залежність терміну дозрівання від навантаження куща. Сорт краще вдається в регіонах з жарким кліматом. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Велес

55
Велес - безнасінний сорт винограду приватній селекції (Загорулько В.В., Україна), отриманий від схрещування сортів Софія і Русбол.Грозди очень крупные, средней массой 1219 г, отдельные грозди на мощных формировках и при нормировании кустов урожаем достигают 4 кг. Грозди ветвистые, удлиненные, иногда бесформенные, на длинной гребненожке, рыхлые. Ягоды массой 4,5-6 г, яйцевидные, ярко-розовые. Кожица тонкая, мякоть мясисто-сочная, во вкусе легкий приятный мускат. Класс бессемянности – IV. Сорт склонен к перегрузу урожаем, чего нельзя допускать ни в коем случае. Часто из-за перегруза гроздей у побегов редуцируется коронка и побеги притормаживают в росте. Требует обязательного, часто двукратного, нормирования кустов соцветиями. Вдалим агротехнічним прийомом є видалення нижньої частини грона перед цвітінням для рівномірного і якісного запилення і отримання товарних грон, а також поліпшення їх забарвлення. Також рекомендується видаляти частину грона щоб уникнути отримання надто великих грон, що може привести до проблем провідної системи гребеня грона. Сорт добре накопичує цукор.Чуйний на коротку обрізку. Так як має високу родючість нижніх нирок. Визрівання лози хороше. Сорт слабо стійкий до грибних хвороб. Схильний до розтріскування ягід. Вимагає укриття кущів на зиму. Використовується для споживання у свіжому вигляді, має ефектний товарний вигляд і хороший смак. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Руслан

50
Виноград "Руслан" - це рання форма, отримана в результаті схрещування сортів Подарунок Запоріжжю і Кубань. Визріває протягом 105-110 днів. Квіти двостатеві, добре запилюють. Ягоди темно-синього кольору, від великих до дуже великих, масою 14-16 г. М'якуш щільний, смак гармонійний з яскраво вираженими фруктовими тонами. Шкірочка ягід не відчувається при їжі. Гроно среднерихлая, конічна, великого чи середнього розміру. Допускається залишати на пагоні по два грона. На пагоні закладається до 3 суцвіть. Форма відрізняється високою врожайністю. Урожай дозріває на всіх пагонах одночасно і може тривалий час залишатися на кущах.Досить стійкий до мілдью, але уражається сірою гниллю та оїдіумом. Квітковий відрізняється підвищеною морозостійкістю, витримує -25 ° С. Посухостійкість невисока. Виноград використовують для отримання соку, столових, міцних, а іноді і десертних вин з сильним мускатним присмаком. Хороший сорт для споживання в свіжому вигляді. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Фуршетний

Грона циліндро-конічної форми, середньої щільності або щільні, вагою 600-1000 грам. Іноді маса однієї кисті може досягати до 2.5 кг. Ягода дуже велика, вся рівна в формі бочки. Маса однієї може досягати 20 грам. Іноді зустрічаються не запилені, дрібні ягідки, але це не псує загальний вигляд грона. М'якоть хрустка, з тонкою шкіркою. Розтріскування і загнивання не спостерігалося навіть у період сильних дощів, хоча чув від деяких виноградарів, що "порвало" ягоду. Можливо, це пов'язано з особливостями умов вирощування в конкретному випадку.Забарвлення ягід починається від червоно-фіолетового до темно-синього при повному дозріванні. Смак гармонійний з характерним сортовим нотками. На думку автора присутні тони недосушеного родзинок або шовковиці. Я ж помітив присмак стиглої сливи. Якщо не знімати урожай протягом тривалого часу спостерігалося погіршення смакових якостей, однак це лише моя практика. Що стосується товарних якостей, то тут все на висоті, виноград відмінно транспортується і користується хорошим попитом на ринку. Якби раніше дозрівав, тоді і ціна могла бути вище за 1 кг. А поки за цими параметрами його обходить Руслан, яких дозріває днів на десять раніше.Кущі мають велику силу росту. Лоза визріває добре по всій довжині пагона. Живці вкорінюються відмінно. Стійкість до мілдью і оїдіуму на рівні 3 балів, до сірої гнилі стійкий середньо. Морозостійкість до -23 ° С. За сукупністю характеристик ставитися до комплексно-стійким сортам або формам винограду.

Ландиш

55
Срок созревания средний и составляет 125-135 дней от момента распусканию почек (Вегетационный период). В условиях юга Украины полное созревание ягод приходится на вторую декаду августа. Кусты очень сильнорослый, требуют формировка уже в первые года жизни, это связано с большим трансгрессивным эффектом. Лоза вызревает удовлетворительно.Гроздь очень крупные, цилиндроконической формы, средней плотности или рыхлые, средней массой 800-1500 грамм, товарного вида.Однако, существует недостаток возможного осыпанию цветков перед цветением из-за сильных дождей или града, что способствует потере товарного вида. Немного помочь может прищипывание побегов, а также применение препаратов Да-6 или ФХФ. Ягода очень крупная овальная, немного сердцевидная, иногда вытянутая, весом 10-16 грамм, солнечного желтого цвета, який придает чувство спелости и привлекательности. Мякоть мясистые-сочная, нежная, но при длительном хранении становится и слегка водянистой. КОЖИЦА плотная, но легко съедаемая, осами и другими вредителями НЕ пробивается.По поводу вкуса винограда Ландыш нужно говорит отдельно, ведь это его главный козырь. Он одновременно и яркий и нежный с чувством определенной свежести. Это настоящий баланс Мускат, сладости и кислотности. Попробовав его один раз, понимаешь, что вкуснее винограда НЕ эл и начинаешь прощать ему все существующие недостатки.Урожайность хорошая, стабильно радует полноценным урожаем и хорошо тянет нагрузку. Повторного урожая не бывает из-за слабого образования Пасынков. Может долго висеть на кусту, при этом появляется особый аромат ландышей возле него. Правда мякоть слегка меняет свою консистенцию, становясь более жидкой. Имеет хорошие показатели длительного хранения в Специальных условиях.Устойчивость к серой гнили и оидиуму хорошая, к милдью - средняя. Желательна своевременная обработка системными препаратами. Морозостойкость -21 ° С по заявленным характеристикам автора, однако, как показала практика, виноград отлично выдерживает понижение температур до -25 ° С. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.
wood-portfolio-placeholder

Eames Plastic Side Chair

229
Consequat a scelerisque suspendisse vel et eget eu vitae adipiscing nibh scelerisque semper cum adipiscing facilisis adipiscing est accumsan lorem vestibulum. Aliquet mus a aptent ullam corper metus accumsan. Habitasse a purus nec ipsum a urna ac ullamcorper varius metus blandit posuere.
Читати далі

Variable product example

515
Scelerisque facilisi rhoncus non faucibus parturient senectus lobortis a ullamcorper vestibulum mi nibh ultricies a parturient gravida a vestibulum leo sem in. Est cum torquent mi in scelerisque leo aptent per at vitae ante eleifend mollis adipiscing.
Читати далі

Wine bottle lantern

399
Consequat a scelerisque suspendisse vel et eget eu vitae adipiscing nibh scelerisque semper cum adipiscing facilisis adipiscing est accumsan lorem vestibulum. Aliquet mus a aptent ullam corper metus accumsan. Habitasse a purus nec ipsum a urna ac ullamcorper varius metus blandit posuere.
Читати далі
ALL FOR GARDEN
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

FURNITURE CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

Айдаред

Плоди в основном більші за середній розмір (145-190 г), одномірні; плоско-округлі, зеленувато-жовті, з яскраво червоним розмитим або смугаста-розмитим рум'янцем на більшій частині поверхні. Шкірочка тонка, щільна, еластичний, злегка масляниста, блискучії, з легким восковим нальотом. М'якуш кремовий або світло-кремовий, щільній, дрібнозерністій, соковитий кисло-солодкого смаку.

Академік

60
Академік - столовий сорт винограду раннього терміну дозрівання. Сорт винограду Академік з часу свого народження пережив кілька змін назв, що вносить деяку плутанину. Спочатку гібридна форма називалася Академік Авідзіба або спрощено Академік, на сортовипробування вона була передана під ім'ям Пам'яті Дженеева, а потім і воно було замінено на - Академічний К..Серед любителів сорт прижився під початковим скороченим - Академік, офіційне ж назва сорту Академічний К. Опис і основні характеристики: Кореневласні і щеплені кущі середньорослі, тип квітки двостатеві. Грона конічні, від середньої до пухкої структури, середньою масою близько 500-600гр.На молодих кущах часто спостерігається горошеніе і сильне осипання квіток перед цвітінням, з дорослішанням кущів картина значно поліпшується, якість зав'язування плодів стабілізується. Ягоди овально-видовжені або соскоподібні, темно-сині, середньою масою 8-10гр. Шкірочка середньої щільності, при їжі не відчувається, м'якоть щільна, хрустка, дуже хорошого гармонійного смаку. Ягоди рано фарбуються, повна забарвлення настає вже в перших числах серпня, сахаронакопленіе в цей час досягає 15-16% при кислотності 7-7,5г / л.Відмінний сортовий смак і прийнятне співвідношення цукор / кислота досягається тільки до 20-го серпня або навіть пізніше, в залежності від навантаження куща. На пагонах в основному по 2 суцвіття, родючість дуже висока, необхідно нормування врожаю. Лоза визріває добре, живці легко вкорінюються. Стійкість до основних хвороб підвищена, на рівні 3 балів. Ягоди стійкі до розтріскування. Зимостійкість близько 24С. До переваг сорти винограду Академік можна віднести високі смакові якості і хорошу товарність грон, до недоліків - періодичне горошеніе ягід в гронах, сильно виражену залежність терміну дозрівання від навантаження куща. Сорт краще вдається в регіонах з жарким кліматом. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Аліготе

40
Аліготе (Aligote) - французький винний сорт винограду народної селекції. Він відноситься до еколого-географічної групи західноєвропейських сортів винограду.Коронка молодого втечі світло-зелена з кармін-червоним відтінком, кінці зубчиків у молодого листя і вісь пагонів винно-червоні. Перші молоде листя з обох сторін мають густе повстяне, а всі наступні паутіністие опушення. Однорічний визрів втеча червонувато-коричневий, на вузлах з сизувато-фіолетовим відтінком.Лист середньої величини або великий, округлий, майже цільний, з наміченими п'ятьма лопатями, гладкий. Бічні вирізи ледь помітні. Черешковая виїмка відкрита, стрельчатая і склепінчаста. Зубці на кінцях лопатей узкотреугольние, гострі. Крайові зубчики трикутно-піловідниє. Опушення нижньої поверхні листа слабке, паутіністие, а на жилках щетинисте. Квітка винограду двостатеві.Гроно середньої величини (довжиною 11-15, шириною 8-10 см), циліндро-конічна і циліндрична, часто крилата, щільна, іноді з деформованими ягодами. Ніжка грона коротка - до 4 см. Середня маса грона 103 р Ягода середньої величини (діаметром 12-15 мм), кругла. Середня маса 100 ягід 180 г. Забарвлення жовтувато-зелена з темно-коричневими точками. Шкірочка тонка, порівняно міцна. М'якоть дуже соковита, ніжна. Смак простий, приємний. Насіння в ягоді 1-2. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Амур Кримський

Кримський Амур дуже великі плоди як для абрикоса, масою 50-90г, окремі - 110 г, округлої форми, з глибоким черевним швом, стиснуті з боків. Шкірочка тонка, але щільна, зі слабким опушенням, оранжево-жовта, з рожево розмитою засмагою.

Анюта

Виноград Анюта - один з найвідоміших в даний час, красивих і ефектних сортів. Дивлячись на фото цього винограду, важко повірити, що виростити його можна виростити на звичайному садовому ділянці без застосування якихось особливих технік вирощування.Історія сорти досить кумедна. Він був виведений як випадковий побічний продукт при гібридизації декількох сортів: винограду Кишмиш променистий, Талісман і Кеша. Автором гібридного сорту прийнято вважати селекціонера В.Н. Крайнова. Майстер виведення гібридів живе в Новочеркаську і в даний час на його рахунку безліч форм винограду, здатного давати рекордні врожаї. Від Талісмани і Кеші сорту Анюта передалися розміри ягід і форма грон, від Кишмишу солодкість і аромат. Відгуки про сорт виняткові, дуже багато високих оцінок за смаковими параметрами.Характеристики рослини: зовнішній вигляд, плоди Опис і характеристика ягід Анюта: плоди великі і солодкі. Ягоди мають рожеву насичене забарвлення і округлу форму. Всі ягоди приблизно одного розміру. Гроно середньої наповненості. Вага одного грона становить від 800 до 1600 грамів. Найчастіше зустрічається гроно середньої врожайності і ваги. Особливість ягід в тому, що своє забарвлення плоди отримують раніше, ніж повністю дозрівають, але цей сорт не ранній, отже, потрібно дочекатися, коли плоди повністю наллються і стануть солодкими і не зривати рослину завчасно. Смак ягід мускатний, насичений, аромат стійкий, солодкість яскраво виражена, присутня велика кількість соку.Дозрівання плодів припадає на другу половину вересня, тобто, сорт досить пізній. Але, незважаючи на це, при збереженні в грона ягоди не псуються, виноград не втрачає своїх смакових якостей і добре зберігається. Захворювання даний сорт, як і інші гібридні, переносить погано. Він не стійкий до заморозків, і в холодну пору року гостро потребує додаткового укритті (можна використовувати агроволокно).

Аркадія

Аркадія - столовий сорт винограду. Ця солодка батьківська парочка, де Молдова - в першу чергу, носій генів стійкості, а Кардинал - відповідав за якість, дала чимало непоганих сортів і форм винограду, і Аркадія, напевно, кращий. Сорт відноситься до дуже раннім (115-125 днів). Середньо- або сильнорослий. Грона великі і дуже великі, 500-700 г (кращі до 2 кг), Цилиндроконические, з лопатями, частіше щільні. Ягоди великі і дуже великі, - 28x23 мм (і більше), 7-15 г, залежно від навантаження куща і агротехніки, яйцевидної (серцеподібної) форми, білі.Цукристістю не блищить до 15-16% - що нормально, для врожайних сортів, але при невисокій кислотності 4-6 г / л, смак простий, ненав'язливий, легкий. При повному дозріванні - можливий легкий мускатний аромат. М'якоть м'ясисто-соковита, шкірка міцна, але не товста - транспортабельність висока. Пагони визрівають добре, тільки в сприятливі роки на неперевантаженість кущах, але, як правило, визріли лози досить для форміровкі куща. Плодоносних пагонів 55-75%, коефіцієнт плодоносності 1,1-1,5. Урожайність дуже висока, тут Аркадія - один з рекордсменів.Сорт винограду чуйно реагує на догляд за ним, можна, в крайньому випадку, "вбити" кущ, отримавши до осені масу несозревшего врожаю (що непросто, Аркадія намагається витягнути весь урожай, реагуючи на перевантаження затримкою в дозріванні) і зовсім невизревшей лози, так і отримувати розкішні грона з значними ягодами не на шкоду врожаю. На добрива сорт реагує позитивно, але з дотриманням розумних доз.Стійкість до мілдью підвищена - близько 3,5 балів (вимагає двох обприскувань), до оїдіуму - вимагає звичайного захисту. При перепадах вологості в грунті можливе розтріскування ягід. Витримує морози до -21 ° С. Укорінюваність живців дуже хороша, коренева потужна, саджанці сорту Аркадія швидко набирають обертів і рано вступають в плодоношення. Обрізка можлива як довга, так і коротка з навантаженням не більше 8 пагонів на кв. м площі харчування куща, з обов'язковою нормування суцвіттями. Сумісна з більшістю підщеп.

Бажена

Ягода дуже велика, серцеподібної, трохи витягнутої форми. Вага окремих може становити більше 20 грам. М'якоть м'ясисто-соковита, шкірка середньої щільності.

Бастардо

Сорт самоплодовий, квіти його двостатеві. Грона формуються невеликі. У зрілому вигляді вага кожної з них від 150 до 175 г при довжині від 11 до 14 см і шириною біля основи від 9 до 11 см. Структура конічна, рихлість середня. Ягоди середні і дрібні за розміром. У ягодах від 2 до 4 кісточок.Зимостійкість сортів середня, як і до грибкових уражень оїдіуму і мілдью. Головний ворог Бастардо - сіра гниль. За винятком невеликих розбіжностей в описі листя і відстаней між вузлами різновид сорту Магарачский збігається за зовнішнім виглядом грон і ягід з Бастардо.Молоді пагони відрізняються верхівками білого кольору з малиновим відтінком, у верхній частині спостерігається характерний пух. Він відпадає в міру ущільнення кори. На дворічних пагонах пуху вже немає, а кора їх стає світло-коричневого кольору.Невеликі гладкі 5-лопатеві листя з невеликим розтином. Короткі бічні сростки листа більше нагадують ліру, у черешка глибокий овальний виріз. З нижнього боку листової пластини ніжне опушення, на прожилках щетинки. У сорту Бастардо Магарачский лист має більш насичений колір, відрізняються листя нерівномірною, асиметричною різьбленою облямівкою по краю.

OUR BLOG