BEST OF THE WEEK
FEATURED
  • FEATURED
  • CHAIRS
  • TABLES

Ливия

Лівія - столовий сорт винограду надранніх терміну дозрівання. Коронка молодого втечі світло-зелена, без опушення. Перший лист практично цілісний, інші - п'ятилопатеве, середньо-розсічені. Черешковая виїмка відкрита. Однорічний визрів втеча світло-коричневого кольору. Квітка двостатеві. Гроно велика, довжиною 25 см і більше, циліндрична, середньо-пухка. Деякі грона гіллясті. Ягода в грона - від овальної до яйцевидної форми. Довжина ягоди 28 мм і більше, ширина 18-20 мм. Забарвлення ягоди - рожевий.М'якоть м'ясисто-соковита, з мускатним ароматом і високим сахаронакопленіем. Шкірочка при їжі не відчувається. У ягодах 1-3 насінини, легко відділяються від м'якоті. Гібридна форма Лівія має великі грона з великими рожевими ягодами, з яскраво вираженим мускатним ароматом, що зберігається в ягоді після дозрівання до 30 днів. Ягода оїдіумом практично не уражається. Кореневласні насадження сильнорослі.Осіннє забарвлення листя починається з пожовтіння країв. Визрівання однорічних пагонів повне, при перевантаженні врожаєм - 70-80%. Обрізка плодоносних лоз - на 2-6 нирок. Вегетаційний період від початку розпускання бруньок до знімною зрілості ягід 105 - 110 днів. Стійкість Лівії до мілдью, оїдіуму - 3,5 - 4 бали, необхідна профілактична обробка фунгіцидами (тилт - 250, ридоміл). Морозостійкість до - 21 ° С.

Академік

60
Академік - столовий сорт винограду раннього терміну дозрівання. Сорт винограду Академік з часу свого народження пережив кілька змін назв, що вносить деяку плутанину. Спочатку гібридна форма називалася Академік Авідзіба або спрощено Академік, на сортовипробування вона була передана під ім'ям Пам'яті Дженеева, а потім і воно було замінено на - Академічний К..Серед любителів сорт прижився під початковим скороченим - Академік, офіційне ж назва сорту Академічний К. Опис і основні характеристики: Кореневласні і щеплені кущі середньорослі, тип квітки двостатеві. Грона конічні, від середньої до пухкої структури, середньою масою близько 500-600гр.На молодих кущах часто спостерігається горошеніе і сильне осипання квіток перед цвітінням, з дорослішанням кущів картина значно поліпшується, якість зав'язування плодів стабілізується. Ягоди овально-видовжені або соскоподібні, темно-сині, середньою масою 8-10гр. Шкірочка середньої щільності, при їжі не відчувається, м'якоть щільна, хрустка, дуже хорошого гармонійного смаку. Ягоди рано фарбуються, повна забарвлення настає вже в перших числах серпня, сахаронакопленіе в цей час досягає 15-16% при кислотності 7-7,5г / л.Відмінний сортовий смак і прийнятне співвідношення цукор / кислота досягається тільки до 20-го серпня або навіть пізніше, в залежності від навантаження куща. На пагонах в основному по 2 суцвіття, родючість дуже висока, необхідно нормування врожаю. Лоза визріває добре, живці легко вкорінюються. Стійкість до основних хвороб підвищена, на рівні 3 балів. Ягоди стійкі до розтріскування. Зимостійкість близько 24С. До переваг сорти винограду Академік можна віднести високі смакові якості і хорошу товарність грон, до недоліків - періодичне горошеніе ягід в гронах, сильно виражену залежність терміну дозрівання від навантаження куща. Сорт краще вдається в регіонах з жарким кліматом. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Велес

55
Велес - безнасінний сорт винограду приватній селекції (Загорулько В.В., Україна), отриманий від схрещування сортів Софія і Русбол.Грозди очень крупные, средней массой 1219 г, отдельные грозди на мощных формировках и при нормировании кустов урожаем достигают 4 кг. Грозди ветвистые, удлиненные, иногда бесформенные, на длинной гребненожке, рыхлые. Ягоды массой 4,5-6 г, яйцевидные, ярко-розовые. Кожица тонкая, мякоть мясисто-сочная, во вкусе легкий приятный мускат. Класс бессемянности – IV. Сорт склонен к перегрузу урожаем, чего нельзя допускать ни в коем случае. Часто из-за перегруза гроздей у побегов редуцируется коронка и побеги притормаживают в росте. Требует обязательного, часто двукратного, нормирования кустов соцветиями. Вдалим агротехнічним прийомом є видалення нижньої частини грона перед цвітінням для рівномірного і якісного запилення і отримання товарних грон, а також поліпшення їх забарвлення. Також рекомендується видаляти частину грона щоб уникнути отримання надто великих грон, що може привести до проблем провідної системи гребеня грона. Сорт добре накопичує цукор.Чуйний на коротку обрізку. Так як має високу родючість нижніх нирок. Визрівання лози хороше. Сорт слабо стійкий до грибних хвороб. Схильний до розтріскування ягід. Вимагає укриття кущів на зиму. Використовується для споживання у свіжому вигляді, має ефектний товарний вигляд і хороший смак. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Руслан

50
Виноград "Руслан" - це рання форма, отримана в результаті схрещування сортів Подарунок Запоріжжю і Кубань. Визріває протягом 105-110 днів. Квіти двостатеві, добре запилюють. Ягоди темно-синього кольору, від великих до дуже великих, масою 14-16 г. М'якуш щільний, смак гармонійний з яскраво вираженими фруктовими тонами. Шкірочка ягід не відчувається при їжі. Гроно среднерихлая, конічна, великого чи середнього розміру. Допускається залишати на пагоні по два грона. На пагоні закладається до 3 суцвіть. Форма відрізняється високою врожайністю. Урожай дозріває на всіх пагонах одночасно і може тривалий час залишатися на кущах.Досить стійкий до мілдью, але уражається сірою гниллю та оїдіумом. Квітковий відрізняється підвищеною морозостійкістю, витримує -25 ° С. Посухостійкість невисока. Виноград використовують для отримання соку, столових, міцних, а іноді і десертних вин з сильним мускатним присмаком. Хороший сорт для споживання в свіжому вигляді. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.

Фуршетний

Грона циліндро-конічної форми, середньої щільності або щільні, вагою 600-1000 грам. Іноді маса однієї кисті може досягати до 2.5 кг. Ягода дуже велика, вся рівна в формі бочки. Маса однієї може досягати 20 грам. Іноді зустрічаються не запилені, дрібні ягідки, але це не псує загальний вигляд грона. М'якоть хрустка, з тонкою шкіркою. Розтріскування і загнивання не спостерігалося навіть у період сильних дощів, хоча чув від деяких виноградарів, що "порвало" ягоду. Можливо, це пов'язано з особливостями умов вирощування в конкретному випадку.Забарвлення ягід починається від червоно-фіолетового до темно-синього при повному дозріванні. Смак гармонійний з характерним сортовим нотками. На думку автора присутні тони недосушеного родзинок або шовковиці. Я ж помітив присмак стиглої сливи. Якщо не знімати урожай протягом тривалого часу спостерігалося погіршення смакових якостей, однак це лише моя практика. Що стосується товарних якостей, то тут все на висоті, виноград відмінно транспортується і користується хорошим попитом на ринку. Якби раніше дозрівав, тоді і ціна могла бути вище за 1 кг. А поки за цими параметрами його обходить Руслан, яких дозріває днів на десять раніше.Кущі мають велику силу росту. Лоза визріває добре по всій довжині пагона. Живці вкорінюються відмінно. Стійкість до мілдью і оїдіуму на рівні 3 балів, до сірої гнилі стійкий середньо. Морозостійкість до -23 ° С. За сукупністю характеристик ставитися до комплексно-стійким сортам або формам винограду.

Ландиш

55
Срок созревания средний и составляет 125-135 дней от момента распусканию почек (Вегетационный период). В условиях юга Украины полное созревание ягод приходится на вторую декаду августа. Кусты очень сильнорослый, требуют формировка уже в первые года жизни, это связано с большим трансгрессивным эффектом. Лоза вызревает удовлетворительно.Гроздь очень крупные, цилиндроконической формы, средней плотности или рыхлые, средней массой 800-1500 грамм, товарного вида.Однако, существует недостаток возможного осыпанию цветков перед цветением из-за сильных дождей или града, что способствует потере товарного вида. Немного помочь может прищипывание побегов, а также применение препаратов Да-6 или ФХФ. Ягода очень крупная овальная, немного сердцевидная, иногда вытянутая, весом 10-16 грамм, солнечного желтого цвета, який придает чувство спелости и привлекательности. Мякоть мясистые-сочная, нежная, но при длительном хранении становится и слегка водянистой. КОЖИЦА плотная, но легко съедаемая, осами и другими вредителями НЕ пробивается.По поводу вкуса винограда Ландыш нужно говорит отдельно, ведь это его главный козырь. Он одновременно и яркий и нежный с чувством определенной свежести. Это настоящий баланс Мускат, сладости и кислотности. Попробовав его один раз, понимаешь, что вкуснее винограда НЕ эл и начинаешь прощать ему все существующие недостатки.Урожайность хорошая, стабильно радует полноценным урожаем и хорошо тянет нагрузку. Повторного урожая не бывает из-за слабого образования Пасынков. Может долго висеть на кусту, при этом появляется особый аромат ландышей возле него. Правда мякоть слегка меняет свою консистенцию, становясь более жидкой. Имеет хорошие показатели длительного хранения в Специальных условиях.Устойчивость к серой гнили и оидиуму хорошая, к милдью - средняя. Желательна своевременная обработка системными препаратами. Морозостойкость -21 ° С по заявленным характеристикам автора, однако, как показала практика, виноград отлично выдерживает понижение температур до -25 ° С. *Замовлення на саджанці приймаються після попередньої домовленості по телефону. Мінімальна партія одного сорту 25 шт. Можлива відправка посилкою кур'єрської служби Нова Пошта.
NEW ARRIVALS
SMARTPHONES
  • SMARTPHONES
  • HEADPHONES
  • BEST SELLERS

Бастардо Дніпровське сухе сортове червоне 0,75л

60
Тип вина: ординарне столове сухе сортове червоне. Сировина: виноград сорту Бастардо. Аромат: чистий, сортовий. Смак: гармонійний, екстрактний,сортовий. Колір:від рубінового до темно-рубінового.Концентрація цукру: не >3г/дм³.Вміст спирту: 9,5-14%об.

Сапераві сухе сортове червоне 0,75л

60
Тип вина: ординарне столове сухе сортове червоне.Сировина: виноград сорту Сапераві. Аромат: злагоджений пряний,з тонами свіжих молочних вершків. Смак: терпкий, гармонійний. Колір:від рубінового до темно-рубінового.Концентрація цукру: не >3г/дм³.Вміст спирту: 9,5-14%об.

Шардоне Дніпровське сухе сортове біле 0,75л

60
Тип вина: ординарне столове сухе сортове біле.Сировина: виноград сорту Шардоне. Аромат:складний, з тонами молочних грецьких горіхів і прянощів.Смак: гармонійний, легкий. Колір:від світло-соломяного до світло-золотистого.концентрація цукру: не >3г/дм³.Вміст спирту: 9,5-14%об.

Каберне сухе сортове червоне 0,75л

60
Тип вина: ординарне столове сухе сортове червоне. Сировина: виноград сорту Каберне. Аромат: складний, з тонами пасльону, сухих плодів шипшини і фіалки. Смак: екстрактний, з "саф"яновими" тонами. Колір:від рубінового до темно рубінового.концентрація цукру: не >3г/дм³.Вміст спирту: 9,5-14%об.

Мускат Дніпровський сухе біле 0,75л

60
Тип вина: ординарне столове сухе біле .Сировина: виноград мускатних сортів. Аромат:свіжий, чистий з легкими мускатними тонами. Смак: гармонійний, легкий. Колір:від світло-соломяного до світло-золотистого.концентрація цукру: не >3г/дм³.Вміст спирту: 9,5-14%об.

Піно Грі Білозерське сухе сортове біле 0,75л

60
Тип вина: ординарне столове сухе сортове біле. Сировина: виноград сорту Піно Грі. Аромат: має сортовий приємний ніжний з легкими квітковими тонами. Смак: свіжий,гармонійний. Колір: від світло-соломяного до світло-золотистого.концентрація цукру: не >3г/дм³.Вміст спирту: 9,5-14%об.

FREE SHIPPING

Proin condimentum sagittis

FREE RETURNS

Proin condimentum sagittis

SUPPORT 24/7

Proin condimentum sagittis

100% SAFE & SECURE

Proin condimentum sagittis